Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoRomania.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoRomania.ro! ÎNCHIDE
Baile Olanesti
1 noapte (8 Dec - 9 Dec)
Sună la 0743 807 678 | 0743 807 678

Hotel Livadia, Baile Olanesti - 3 stele

Str. Muncitorilor Nr. 1, Baile Olanesti Vezi pe Hartă Vezi street view

Descriere

Hotelul Livadia 3* este situat în apropierea izvoarelor bine-cunoscutei Stațiuni Olănești, care este echilibrul perfect între relaxare și natură.

 

De asemenea, hotelul dispune de un număr total de 258 de locuri de cazare, împărțite în 129 de camere duble, dintre care 40 au fost renovate în 2010-2011, iar restul au fost parțial renovate în 2007-2008. Astfel, acestea sunt dotate cu toate facilitățile de care ați putea avea nevoie pentru o vacanță relaxantă. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, TV, A/C

 

Pe de altă parte, în cazul în care vă doriți să fiți mai activ în perioada pe care o petreceți la hotel, vă recomandăm să vă petreceți timpul liber pe aleea de cură, făcând o plimbare relaxantă până la Izvorul 24 și chiar mai departe de acesta. Totodată, în apropierea hotelului se poate descoperi Parcul Central care merită să fie luat la pas și explorat în detaliu. Mai mult, dacă vă tentează un drum mai lung, puteți opta pentru a merge la Tisa sau la Comanca într-o drumeție.

Află mai multe

Oferte Speciale

Refacere la Baile Olanesti - sejur 5 nopți începând cu 1 Noi 2023
De la 1,040 RON
Tratament cu Pensiune Completa Hotel Livadia - sejur 5 nopți începând cu 1 Noi 2023
De la 1,045 RON
Revelion - sejur 3 nopți începând cu 28 Dec 2023
De la 1,885 RON

Restaurant Hotel Livadia

Hotelul dispune de un restaurant cu prestigiu în stațiune, ce poate găzdui un total de 300 de persoane, în cadrul căruia vă puteți bucura de preparate de excepție. Meniul este foarte diversificat conținând atât feluri de mâncare tradiționale, cât și preparate internaționale, ideale pentru delectarea papilelor gustative. Restaurantul este elegant și poate fi cadrul perfect pentru a sărbători un eveniment important din viața dumneavoastră sau pentru a vă bucura de o masă liniștită alături de cei dragi.

 

Sala Conferinte

De asemenea, hotelul dispune de două săli de conferință care sunt situate la etajele superioare, fiind dotate cu toate facilitățile necesare evenimentelor corporate. Veți descoperi, așadar o sală cu o capacitate de 40 de locuri și una ce poate susține prezența a 80 de persoane ambele fiind prevăzute cu videoproiector, flipchart și internet WiFi.


SPA Hotel Livadia

Hotelul dispune de o bază de tratament și de un SPA în care vă puteți relaxa sau în care vă puteți bucura de proceduri balneoclimaterice realizate de profesioniști. Aparatura modernă disponibilă aici poate permite facilitarea a numeroase aspecte ale recuperării și poate reprezenta de asemenea, un spațiu în care să efectuați câteva exerciții și în care să vă bucurați de câteva clipe de relaxare.

Proceduri balneoclimatice ce pot fi efectuate la Băile Olănești

Există numeroase tratamente naturale ce pot fi realizate în stațiune, în cazul în care vă doriți o alternativă mai puțin invazivă pentru a vă recupera din punct de vedere fizic. Astfel, fie că preferați baza de tratament din cadrul hotelului, fie că alegeți un punct de tratament extern nu există niciun motiv pentru care să nu vă bucurați de proceduri.

Crioterapia – este o procedură medicală ce presupune utilizarea temperaturilor mici în scopul ameliorării durerii. Aceasta este folosită cu precădere în tratarea diferitelor leziuni la nivelul articulațiilor sau a mușchilor.

Terapia infraroșu cu lampa solux – un lucru important despre această formă de tratament este acela că nu se va aplica decât în spațiu deschis deoarece utilizează numai radiații infraroșu, care pot fi periculoase în exterior. Lampa Solux se aplică în zona de tratament, iar rezultatele apar în doar câteva minute.

Aerosoli individuali – aceasta este o modalitate eficientă prin care pot fi tratate bolile obstructive. Așadar, în cazul acesteia introducerea medicamentelor sau a substanțelor nutritive se realizează pe cale respiratorie.

Baia sulfuroasă – este un tratament ce combină efectul termic pe care îl are apa fierbinte și caracteristicile biochimice ale sulfului. Aceasta se realizează de cele mai multe ori, fie într-o cadă special amenajată, fie într-un bazin.

Laserterapia – tratamentul cu laser presupune tratarea zonelor afectate cu ajutorul radiațiilor electromagnetice. Astfel, în funcție de necesitățile pacientului, intensitatea undelor poate crește sau scădea pentru a se atinge rezultatele dorite.

Baie cu bule dioxid de carbon – în cazul acesteia, dioxidul de carbon va acționa prin aplicarea presiunii asupra tegumentelor, obținându-se un efect vasodilatator care va acționa ca un sedativ asupra sistemului nervos. Procedura este indicată în special persoanelor care suferă de afecțiuni ale sistemului cardiovascular.

Ionogalvanizare – presupune introducerea în organism a unor medicamente cu ajutorul curentului electric.

Magnetoterapie – în cazul magnetoterapiei se va determina o formă de câmp magnetic și se ca aplica pe zona afectată, în funcție de nevoile identificate la pacient.

Inhalații colective – bolnavii sunt introduși într-o cameră special amenajată, în care se eliberează vaporii de ceață ce sunt proveniți din apa minerală cu sulf.

Terapia TECAR – presupune o îmbinare între exercițiile fizioterapeutice și cele kinetoterapeutice. Aceasta este indicată persoanelor care practică sporturi și care fac mișcare, fiind și o formă de relaxare a muschilor.

Cataplasme cu nămol – în cazul acestor împachetări, specialistul va utiliza saci cu nămol încălziți, pe care îi va poziționa în zona afectată pentru a ameliora durerea. Tratamentul este indicat persoanelor care au afecțiuni din spectrul reumatic, celor care suferă de dureri post traumatice sau celor care se luptă cu probleme dermatologice grave.

Baie cu plante – este un tratament dedicat relaxării, care presupune alegerea unor plante naturiste și îmbibarea lor în apă fierbinte. Scopul său este oferirea unei senzații de calm și detensionarea mușchilor.


Baile Olanesti

Baile Olanesti, Romania Romania

7 hoteluri

Băile Olănești este o stațiune balneo-climaterică situată în județul Vâlcea, România. Aceasta se remarcă prin faptul că dispune de cele mai multe izvoare termale din țară, un total de 30 de izvoare. De aceea, stațiunea mai este cunoscută și sub numele de "Izvoarele de aur". Apele termale din Băile Olănești au fost recunoscute pentru eficiența lor în tratamentele medicale și au fost chiar medaliate cu aur la Expoziția Internațională de la Viena. Stațiunea Băile Olănești este situată într-o zonă montană, înconjurată de frumuseți naturale și rezervații naturale, ceea ce o face atractivă și pentru turiștii pasionați de natură și drumeții. Pe lângă beneficiile balneare, zona este bogată și din punct de vedere cultural și spiritual. Bisericile din Olănești, împreună cu schiturile și mânăstirile din apropiere, oferă oportunități pentru turism monahal și explorarea patrimoniului religios.

Inapoi sus Alege o camera