Pentru a-ți oferi o experiență de navigare personalizată, folosim cookies. Pentru mai multe informatii și modul cum le folosim, te rugăm citește Politica de confidenţialitate şi cookies a site-ului.

Am înțeles!
Ai fost dezabonat de la newsletterul BalneoRomania.ro! ÎNCHIDE
Te-ai abonat cu succes la newsletterul BalneoRomania.ro! ÎNCHIDE
Baile Olanesti
1 noapte (8 Dec - 9 Dec)
Sună la 0743 807 678 | 0743 807 678

Hotel Parang, Baile Olanesti - 2 stele

Str. Livadia Nr. 1, Baile Olanesti Vezi pe Hartă Vezi street view

Descriere

Dacă vă doriți să alegeți un hotel care să fie în centrul stațiunii Băile Olănești, atunci cu siguranță Hotel Parâng 2* este locul ideal pentru concediul dumneavoastră. Locația este renumită pentru ospitalitatea personalului și pentru serviciile foarte bune pe care le oferă, fiind una dintre preferatele turiștilor de pretutindeni.

 Hotel Parang Olanesti este împărțit în mai multe corpuri:

Corpul A1 clasificat la un standard de 3*

Corpul D1 a fost recent renovat și deși are un standard de 2*, acesta are un tarif diferențial față de corpurile C1 și C2.

Corpurile C1 și C2 sunt nerenovate și au un standard de 2*.

 Astfel, turiștii pot alege dintr-un total de 358 de camere duble și 7 apartamente, fiecare dintre acestea fiind dotate cu televizor și cablu TV, încălzire centrală, telefon, baie cu duș și balcon.

Hotelul Parâng dispune și de un bar de zi cu o capacitate de 60 de locuri, de o parcare proprie cu 40 de locuri pentru care nu vor fi percepute taxe.

Locația încurajează socializarea, motiv pentru care se organizează în fiecare seară a săptămânii, cu excepția zilei de luni, o serată cu muzica live și, de asemenea, se pot închiria jocuri de societate precum table, remi sau șah.

Descoperiți plăcerea jocurilor într-un mediu prietenos la masa noastră de biliard sau încercați-vă norocul la jocurile mecanice. Pentru cei pasionați de conexiune online, vă punem la dispoziție și un Internet-Caffe, disponibil contra cost.

În sezonul estival, la mezaninul nostru funcționează Cofetăria Parâng, un loc primitor cu o capacitate de până la 40 de locuri, unde vă puteți delecta cu delicioasele noastre produse.

Hotelul nostru se transformă într-un centru de distracție pe timpul serilor, oferindu-vă seri muzicale de excepție susținute de formația noastră (cu excepția zilei de luni). În weekend, vă invităm să dansați și să vă distrați la discoteca noastră.

Pentru fanii jocurilor de societate, punem la dispoziție serviciul de închiriere pentru table, remmy sau șah. Dacă sunteți pasionați de tenisul de masă sau biliard, vă oferim posibilitatea de a închiria o sală de tenis de masă sau o masă de biliard.

Hotelul Parâng dispune de o parcare proprie cu 40 de locuri, unde nu se percep taxe suplimentare. În apropierea noastră, la doar 50 de metri distanță, găsiți o parcare cu plată, cu o capacitate de 200 de locuri, pentru a vă asigura accesul facil și comod la facilitățile noastre. Vă invităm să vă bucurați de o ședere plină de confort și divertisment la Hotelul Parâng!

Află mai multe

Oferte Speciale

Tratament Complet la Olanesti 16 Nopti - sejur 16 nopți începând cu 15 Sep 2023
De la 1,960 RON
Sanatate la Hotel Parang, Baile Olanesti - sejur 6 nopți începând cu 16 Sep 2023
De la 840 RON
Revelion 2024 Baile Olanesti - sejur 3 nopți începând cu 30 Dec 2023
De la 1,990 RON

Facilități

  • Bar
  • Biliard
  • Parcare
  • Restaurant
  • Tenis de masa
  • Terasă

Restaurant Hotel Parang

Hotelul vă pune la dispoziție două restaurante ce se diferențiază prin tipul de dietă pe care îl preferați. Așadar, în zona de mezanin a hotelului se găsește restaurantul unde vă puteți bucura doar de preparate dietetice, iar la parter există restaurantul clasic, cu un meniu foarte diversificat și cu o terasă perfectă pentru zilele călduroase de vară. În cazul celui din urmă veți putea lua masa în baza unui card valoric. 


SPA Hotel Parang

Cu o bază de tratament de 580 de metri pătrați, hotelul poate asigura un total de 1448 de tratamente pe zi, care pot contribui la relaxarea și la starea dumneavoastră de bine. Astfel, veți descoperi aici spații special amenajate și specialiști în domeniul balneoterapiei, care vă pot oferi proceduri de wellness în cele mai sigure condiții. Puteți solicita atât dușuri subacvale, cât și băi cu plante sau cu minerale și vă puteți bucura de ionizări, de terapii cu lampa solux și de masaje de relaxare, ideale pentru detensionarea minții și a corpului.

 

Tratamentele de care vă puteți bucura în stațiunea Băile Olănești

Recreerea, relaxare și starea de bine sunt cuvintele cheie în stațiune, așadar, fie că optați pentru tratamente medicale, fie că vă doriți pur și simplu să vă relaxați și să vă bucurați de vacanță, fără îndoială, aici veți găsi cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră!

 

Masaj – masajul este o activitate relaxantă de care vă puteți bucura în baza de tratament a hotelului și nu numai. Este indicat persoanelor care suferă de anxietate, stres sau celor care au pur și simplu nevoie de o detensionare a mușchilor.

Afuziuni – este o procedură ce implică proiectarea coloanelor de apă pe o zonă a corpului, fiind indicată persoanelor care au tulburări ale circulației periferice sau celor care suferă de stări depresive.

Baie sulfuroasă – aceasta implică caracteristicile biochimice ale sulfului din apă și efectul termic pe care îl are apa caldă asupra organismului. Procedura se realizază într-un bazin sau într-o cadă special amenajată.

Masajul reflexogen – terapeutul va aplica presiune, rotații și mișcări energice în zonele reflexe ale picioarelor. Acest masaj este dedicat persoanelor care petrec mult timp în picioare, dar și celor care pur și simplu îți doresc să se relaxeze.

Cataplasme cu nămol – procedura presupune aplicarea locală a unor saci de nămol încălziți la o temperatură de circa 38-44°C în zonele în care pacientul acuză dureri. Proprietățile nămolului vor acționa împreună cu efectele termice, iar rezultatul va fi declanșarea mecanismelor vasculare, endocrine și neurovegetative. Din acest motiv tratamentul este recomandat persoanelor care suferă de patologii reumatice, a celor care au dureri post-traumatice sau a celor care se confruntă cu probleme ginecologice sau endocrine.

Ionogalvanizare – este un tratament ce implică introducerea unor substanțe medicamentoase în organism, prin intermediul curentului electric.

Magnetoterapie – procedura presupune aplicarea a trei forme diferite de câmp magnetic în zonele pe care le considerăm problematice. Astfel, selectarea metodei de aplicare se va realiza în baza scopului pe care îl urmărim, a afecțiunii de care suferă pacientul și, desigur, în baza tipului de reactivitate neurovegetativă.

Terapie infraroșu cu lampa solux – un prim aspect important al acestei proceduri este faptul că nu se realizată deloc în spații închise din pricina razelor reflectate. Așadar, cu ajutorul unei lămpi solux se va masa zona dureroasă și în timp ce temperatura locală a tegumentului va crește, rezultatele vor începe deja să își facă simțită prezența.

Baie cu bule dioxid de carbon – dioxidul de carbon masează tegumentele și are un efect vasodilatator și sedativ asupra sistemului nervos. Din acest motiv, procedura este indicată persoanelor care se confruntă cu afecțiuni cardiovasculare, cu arteriopatii obliterante periferice, sau cu nevroze. 

Inhalații colective – bolnavul este introdus într-o cameră special amenajată în care vor fi eliberați vaporii de ceață proveniți din apa minerală sulfuroasă.

Kinetoterapie – tratamentul kinetoterapeutic constă în utilizarea unui set de exerciții fizice cu acțiune locală sau generală care își propun să vă ajute în ameliorarea durerilor și în detensionarea mușchilor.

Baie cu plante – aceasta este realizată într-o cadă specială și are ca scop simpla relaxare a mușchilor și a minții.

Împachetări cu parafină – substanța este aplicată local în scopul îmbunătățirii circulației sângelui, însă odată ce este îmbinată cu alte tratamente, aceasta poate face minuni din punct de vedere al recuperării și vindecării.

Injecții intramusculare cu ape minerale – acestea sunt tratamente injectabile care, de regulă, conțin vitaminele și mineralele necesare pacientului, astfel încât acesta să le asimileze mult mai ușor. 

Baile Olanesti

Baile Olanesti, Romania Romania

7 hoteluri

Băile Olănești este o stațiune balneo-climaterică situată în județul Vâlcea, România. Aceasta se remarcă prin faptul că dispune de cele mai multe izvoare termale din țară, un total de 30 de izvoare. De aceea, stațiunea mai este cunoscută și sub numele de "Izvoarele de aur". Apele termale din Băile Olănești au fost recunoscute pentru eficiența lor în tratamentele medicale și au fost chiar medaliate cu aur la Expoziția Internațională de la Viena. Stațiunea Băile Olănești este situată într-o zonă montană, înconjurată de frumuseți naturale și rezervații naturale, ceea ce o face atractivă și pentru turiștii pasionați de natură și drumeții. Pe lângă beneficiile balneare, zona este bogată și din punct de vedere cultural și spiritual. Bisericile din Olănești, împreună cu schiturile și mânăstirile din apropiere, oferă oportunități pentru turism monahal și explorarea patrimoniului religios.

Inapoi sus Alege o camera